FÆGTE OG DANSE EVENTS

Jeg har mange års erfaring med skuespil og dans, som jeg også bruger til fægtning. Om det er som dronning, lady eller en af fægterne blandt de andre fægtere.

I et samarbejde med SkuespilsKompagniet, tilbyder vi underholdning til helt særllige oplevelser. Faktisk er vi de eneste i Danmark der tilbyder dette.

Oplev fortidens magi, med underholdende fortællinger, drabelige dueller og fornemme danse fra 1600 til 1800-tallet.

For et tilbud til en event, kan du kontakte mig eller gå ind på www.SkuespilsKompagniet.dk.

Bliv inspireret af idéer til events herunder

KLINGEVALS SkuespilsKompagniets helt store nyhed dette forår bliver KLINGEVALS, der er et underholdende bud på konfliktløsning i parforholdet, fortalt med klinger og valsetakter. Det er en dramatisk, sjovt og meget poetisk fortælling om en strid i parforholdet. Bliver de mon forsonede? Et anderledes underholdende intermezzo til f.eks. bryllupsfesten eller gallamiddagen, som ingen tidligere har set.

KLINGEVALS SkuespilsKompagniets egen opfindelse. KLINGEVALS er et underholdende bud på konfliktløsning i parforholdet, fortalt med klinger og valsetakter. Det er en dramatisk, sjovt og meget poetisk fortælling om en strid i parforholdet. Bliver de mon forsonede? Et anderledes underholdende intermezzo til f.eks. bryllupsfesten eller gallamiddagen, som ingen tidligere har set.

Få en præsentation af Klingevals her